Profil

PC TRÆ & MOBILSAVVÆRK drives af Peter Corneliussen, der siden 2003 år har været fuldtids sav-fører. Peter er oprindelig uddannet smed, men har sideløbende altid arbejdet med træ. Desuden har han en håndværkslæreruddannelse og gennem en årrække arbejdet som værkstedsleder på en produktionsskole, med savværket som en bibeskæftigelse.

Vores mål er først og fremmest at levere kvalitetstræ og tømmer opskåret på mobilt savværk. Enten som lønarbejde hos kunder, eller ved salg af færdig skåret træ fra savpladsen. Vi har stor erfaring inden for træ lige fra, beklædningstræ, paneler, gulve, til stort tømmer. Vi saver både nåletræ og løvtræ for private, firmaer, og for det offentlige. 

Derudover tilbyder vi også salg og byggeri af bålhuse, småhuse, terrasser og mindre til og ombygninger.

Vi påtager os gerne anderledes og skæve opgaver, hvor vi sikkert har en kreativ løsning.

Vi er meget miljøbevidste hos PC TRÆ & MOBILSAVVÆRK. Vi arbejder kun med holdbare træsorter som douglas, lærk og egetræ. Vi bruger gerne Rubinietræ hvor der stilles ekstra krav til styrke og holdbarhed Vores affaldstræ bruges til opvarmning, og savsmuldet brugt til strøelse hos en lokal landmand.

Vi køber så vidt muligt altid råtræ i lokale skovdistrikter eller inden for Europas grænser. Samtidig har vi derved mulighed for at finde lige nøjagtig det træ en kunde ønsker, til specielle ønsker og opgaver.

Vi arbejder hele tiden med nye tiltag, og kommer gerne med forslag og løsninger hvis du som kunde har en opgave der skal løses. 

 

Ring venligst vi er altid friske på nye opgaver.

61 76 08 65 eller send en mail til: info@pcmobilsav.dk